Van Wylick, producent van Isomix® De isolerende en drukvaste mortel voor daken en vloeren

Wij zijn de producent van Isomix®, een hoogwaardige mortel voor daken en vloeren. Welk project u ook om handen heeft, met het Isomix® Dak- of Vloersysteem bent u verzekerd van een perfect afgewerkte, drukvaste ondergrond met de juiste isolatiewaarde. Daar kunt u op bouwen!

NIEUW

Isomix® Daksysteem 

biedt u unieke bouw- en ontwerpvrijheid

Het Isomix® Daksysteem bestaat uit isolatieplaten van wisselende dikte, opgevuld en afgewerkt met cementgebonden mortel (C-eps).

 

Voor architecten, aannemers en dakdekkers is het Isomix® Daksysteem dé oplossing voor het snel en efficiënt realiseren van een hoogwaardige, perfect afgewerkte ondergrond. Isolerend, drukvast, brandwerend, waterafstotend, windvast én duurzaam. Met het Isomix® Daksysteem kan ook eenvoudig meerzijdig afschot worden gerealiseerd.
 

De nieuwste innovatie! 

De waterafstotende mortel Isomix®Plus

De nieuwste innovatie voor het dak heet Isomix®Plus: een waterafstotende mortel die voorgoed afrekent met het probleem van doorslag van vocht. Hiermee tilt u uw dakconstructie naar een nóg hoger niveau. Isomix®Plus is ideaal als basislaag voor conceptdaken, zoals bijvoorbeeld zonne-, parkeer-, water-, groen- en leefdaken.
 

Isomix® Plus Daksysteem 

is waterafstotend

Isomix® VloersysteemVoor vloerenleggers en andere bouwprofessionals is het Isomix® Vloersysteem dé oplossing voor het snel en efficiënt realiseren van een hoogwaardige, cementgebonden mortel (C-eps). Een groot voordeel is dat hierin ook meteen alle leidingen verwerkt kunnen worden, en dat op elke gewenste hoogte. Dit maakt dit innovatieve vloersysteem tot de ideale onderlaag. Egaliserend, isolerend, drukvast, brandwerend én duurzaam.

Isomix® Plus Daksysteem 

is waterafstotend

Wilt u meer weten over het Isomix® Dak- en

Vloersysteem van Van Wylick? 
 

Neem contact met ons op via 0413 - 29 47 55 of stuur een mail naar info@vanwylick.com. 

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Van Wylick 

isolerende daken bv

 

Retselseweg 10

5473 HC  Heeswijk-Dinther

 

0413 - 29 47 55

info@vanwylick.com

isomix.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Isomix® - Isomix® Daksysteem - Isomix® Plus Daksysteem - Isomix® Vloersysteem zijn geregistreerde handelsmerken van Van Wylick BV.